MIS JUHTUS: Politsei pidi sekkuma lapse pärast tekkinud peretülisse

Politsei sai eelmisel nädalal Saaremaal 30 väljakutset. Piirkonnavanem Meelis Juhandi sõnul alustati kolme kriminaalmenetlust ja 21 väärteomenetlust.  Kriminaalmenetlused algatati kelmuse, varguse ja avaliku korra raske rikkumise paragrahvi järgi.

novembril kell 11.22 kõrvaldati Kuressaare linnas sõiduauto Suzuki roolist 69-aastane joobeseisundis juht, kelle suhtes alustati väärteomenetlust.

detsembri õhtul varastas 49-aastane mees kauplusest SuperAlko kaks pudelit viina. Kaupluse müüjad pidas mehe kinni ja kutsusid politsei. Alustati väärteomenetlust.

Väärteomenetlus algatati ka kahe alaealise noormehe suhtes, kes Kuressaare linnas jalgrattaga sõites ei kandnud jalgratturi kiivrit. Ühele neist noormeestest oli juba eelmisel päeval sama asja pärast märkus tehtud.

3. detsembril kell 12.54 teatati peretülist Kuressaare linnas, kus naine ja mees tülitsesid omavahel lapse pärast ja lõhuti ära välisukse klaas. Alustatud on väärteomenetlust.

4. detsembri öösel kella 2 paiku kõrvaldati Lääne-Saare vallas Kuivastu–Kuressaare mnt 140. kilomeetril sõiduauto BMW juhtimiselt esmase juhiloaga joobeseisundis 18-aastane mootorsõidukijuht, kelle suhtes alustati väärteomenetlust.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 538 korda, sh täna 1)