Laimjala leidis silma riivanud hoonele peremehe

Laimjala vallavalitsus müüb Randvere külas asuva elamu koos abihoonetega 15 558 euro eest oma valla elanikule.

Novembri lõpuni ootas vallavalitsus 1,1743 ha suurusele Arni katastriüksusele kirjalikke pakkumisi. Tähtajaks laekus kolm pakkumist, millest parim oli 15 558 eurot.

Laimjala vallavanem Vilmar Rei ütles, et tegu oli peremehetu varaga, mis oli juba kümneid aastaid keset küla silma riivanud ja mille vald sel aastal seadustas. “Valla eesmärk oli enampakkumise kaudu leida kinnistule uus heatahtlik peremees ja see ka õnnestus,” lisas ta.

Alghind 6000 eurot sisaldas tema sõnul kõiki menetluskulusid ja toiminguid ning piirkonna minimaalset kinnisvara väärtust. “Kinnistu omandas oma valla elanik, mille üle on eriti hea meel,” märkis Rei.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 762 korda, sh täna 1)