Soojapuhur süütas õpilaskodus madratsi (6)

30. novembril sai häirekeskus väljakutse Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilaskodust.

Teataja sõnul oli kärssav madrats täitnud koridori suitsuga. Häirekeskus sai teate 30. novembril kell 2.20 ja kohapeal selgus, et maja teisel korrusel põles madrats. Õpilased evakueeriti hoone teise tiiba ja suitsev madrats kustutati. Keegi peale toaelaniku viga ei saanud. Madratsi peal õndsat und maganud õpilane oli vingu sisse hinganud ja kiirabi viis ta haiglasse. Toas oli olemas ka suitsuandur, mis oli paraku kinni teibitud.

Põleng sai suure tõenäosusega alguse voodi alla pandud soojapuhurist. Seoses juhtunuga kutsuti õpilaskodu elanikud eile koosolekule, kus nendega vestles kooli haldusjuht Aado Haandi. “Kui selline asi juhtub, tuleb ikka koosolek teha ja rääkida. Olukord oli tõsine ja sellele ei saa jätta tähelepanu pööramata, olgugi et kahjud ei olnud eriti suured,” ütles Haandi Saarte Häälele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 879 korda, sh täna 1)