Sügistalvised tegemised noortekas!

Aeg on kiirelt lennanud ja aasta hakkab jälle läbi saama. Suuremad üritused-projektid on edukalt läbi viidud ja kiiremad ajad möödas.

Meenutuseks, et 20. oktoobril osalesime Saare maakonna noortekeskuste ja koolide koostööprojektis “Helkurmoe-show 2016”, kus meie noortekeskuse tiim krabas endale ühe kolmest parima kollektsiooni preemiast. Meie kollektsioon kandis nime “Moodne sügis”, autorid ja esitlejad olid Anette Ige, Nenna ja Nora Mahlak ja Kertu Goidin.

Helkuriteemaga jätkasime ka novembris toimunud Saaremaa noorte infomessil “Tuleviku kompass”, kus kõik soovijad said avatud noorsootöönurgas endale helkuri meisterdada.

24. novembri õhtul tuli Tornimäe rahvamajja kokku palju noortevaldkonnas tegutsevaid inimesi. Toimus noortekeskuste omaloomingupäev koos vahvate esinemistega, tunnustatud said tublid ja toimekad noortega tegelejad, koostööpartnerid ja sõbrad. Samuti tänati ja tunnustati valdade tegusaid ja eeskujulikke noori. Orissaare vallas on kohe kaks tublit ja tegusat eeskuju! Orissaare valla Hea Eeskuju 2016 tiitli pälvisid gümnaasiumi abituriendid Kenro Endel Üts ja Aleks Valdna tubli ja tänuväärse panuse eest noorte juhendamisel noortekeskuse robootikaringis.

Lähenemas on jõuluaeg ja tehakse ettevalmistusi juba traditsiooniks kujunenud Ida-Saare Päkapikumaa avamiseks. Sel aastal ootame lapsi ja peresid Päkapikumaale 16. detsembril Pöide valda Kõrkvere seltsimajja.

Ilusat jõuluootust!

Maidi Tilk, Orissaare noortekeskuse juhataja kt

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)