JUHTKIRI: Head teod

Miskipärast toob just jõuluaeg inimestes esile lahkuse ja helduse. Mitte et seda muul ajal poleks, aga enam paistab see välja just pühade eel. Ajal, mil mõeldakse kinkimisest ja kingituste saamisest.

Kinkimisrõõm on paljude jaoks suuremgi kui kingi saamise rõõm. Ja kinkimisrõõm on seda suurem, kui oled aidanud kedagi, kelle jaoks kingituste saamine ei ole iseenesestmõistetav. Leidub ju peresid, kus ei jätku raha isegi pühadelaua katmiseks, rääkimata lastele kinkide ostmisest.

Tore, kui jõuluvana suudaks täita kõigi laste unistused. Paraku on tegelikkus teistsugune. Et laste jõulusoovid ei jääks täitmata, ootab Maxima kaupluses külastajaid ka tänavu ees inglipuu. Leidkem aega, et selle puu juurest läbi astuda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)