Algab Lääne-Saare uute prügilepingute sõlmimine (6)

Lääne-Saare valla uus jäätmevedaja OÜ Prügimees alustab homsest lepingute sõlmimist.

Vallavalitsus teatas, et lepinguid saab sõlmida ettevõtte klienditeeninduses Kuressaares Talli 4 või valla teeninduskeskuses Kärlal ja Lümandas, kus detsembris ja jaanuaris on kahel päeval nädalas avatud prügifirma ajutised klienditeeninduspunktid. Lepinguid vormistatakse Lümandas teisipäeviti kell 9–13 ja neljapäeviti kell 14–18 ja Kärlal teisipäeviti kell 14–18 ja neljapäeviti kell 9–13.

Vallavalitsus tuletab elanikele meelde, et 1. jaanuarist 2017 lõpevad kõik varasemad jäätmeveo lepingud. Samas ei ole uute paberlepingute sõlmimine kohustuslik, sest jäätmeveo hankelepingus sätestatud piirkonna (antud juhul kogu Lääne-Saare vald) majapidamised on korraldatud jäätmeveoga automaatselt liidetud.

Paberlepingu sõlmimine on soovituslik, kuna annab jäätmevaldajale (majapidamisele) selguse, millised on tema ja millised jäätmevedaja õigused ja kohustused.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 360 korda, sh täna 1)