Joobes juhtimine ja narkoaine käitlemine tõid kriminaalmenetluse

Nädalaga algatati Kuressaare politseijaoskonnas kaks kriminaalmenetlust – üks joobes juhtimise ja teine narkootiliste ainete käitlemise suhtes.

Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse piirkonnavanema Meelis Juhandi sõnul alustati nädalaga 23 väärteomenetlust, nendest kaks lubadeta juhtide ja kaheksa kiiruseületamise suhtes. Lisaks toimetati üks inimene kainenema.

26. novembril kell 1.35 sai politsei väljakutse Lääne-Saare valda Upa külla, kus toimus noorte pidu ja alaealised alkoholi tarvitasid. Politsei kontrollis pidulisi ja ühel alaealisel tuvastati ka joove. “Andsime ta lapsevanemale üle ja alustasime selles asjas väärteomenetlust,” ütles Juhandi.

27. novembril kell 3.21 teatati kaklusest Kuressaare kesklinnas Tallinna tn 11 maja juures, kuid politsei kohalejõudmise ajaks olid peksjad minema jooksnud. “Sealt kohapealt kedagi kätte ei saadud. Meil on aga olemas kannatanud ja asjaolud on väljaselgitamisel ning menetlus alustamisel,” märkis Juhandi. Kannatanud toimetati Kuressaare haiglasse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 835 korda, sh täna 1)