Algas minivõrkpalli karikasari

Saaremaa spordikooli minivõrkpalli karikasarjas peeti 24. novembril Kärlal I etapp. Kohale oli tulnud 11 võistkonda ja kokku 46 last.

Põnevaid ja kaasahaaravaid mänge oli kokku 30. Oma võrkpalli-alaseid võimeid ja teadmisi tulid proovile panema Saaremaa spordikooli tüdrukud ja poisid, Kärla tüdrukud, Leisi poisid, Salme tüdrukud ja poisid ning Valjala tüdrukud. Esialgu mängiti alagruppides ja hiljem selgitati välja kõik kohad.

Kärla osavõistlusel võidutses Saaremaa spordikooli poiste I võistkond, kellele järgnesid Saaremaa SK poiste II võistkond ja Valjala tüdrukute esindus.

Turniiri paremusjärjestus: 1. Saaremaa SK P I (Laur Palijenko, Karl Sander Vaga, Joosep Kobin, Albert-Johann Lepik); 2. Saaremaa SK P II (Richard Keerd, Lauri Sepp, Uku Kirs, Reno Valdmets); 3. Valjala T (Säde Au, Susanna Laager, Liis Treima, Liina Lember, Brett Nuur, Cariina Latkin); 4. Saaremaa SK T I; 5. Leisi KK P; 6. Kärla PK T; 7. Saaremaa SK P III; 8. Saaremaa SK P IV; 9. Saaremaa SK T II; 10. Salme PK T; 11. Salme PK P.

Turniiril anti välja ka eriauhinnad: parim poiss – Lauri Palijenko; parim tüdruk – Annabel Metsalu; parim servija – Brett Nuut; parim ründaja – Lauri Sepp; entusiastlikum mängija – Jürgen Leppik.

Järgmine etapp toimub 2. veebruaril Leisis.

Saaremaa Võrkpalli Liit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 91 korda, sh täna 1)