HOMSES LEHES: Millised on Saaremaa ohtlikuimad teelõigud?

Saare maakonna liikluskomisjon järjestas maakonna liiklusohtlike kohtade pingerea, mis on 2018. aastal tööde rahastamisel üks valiku tegemise aluseid.

karl-tiitson

KAH OHTLIK KANT: Maavalitsuse arendusnõunik, liikluskomisjoni liige Karl Tiitson seisab Kihelkonna maanteel, mille teepeenraid kasutab üha enam kergliiklejaid kodu ja bussipeatuste vahet liiklemiseks. Kuna seal puudub valgustus, on see praegu ohtlik. Maanus Masing

 

Nagu paaril varasemalgi aastal sai liikluskomisjoni liikmetelt kokkuvõttes kõige rohkem punkte Leisi aleviku kõnniteede väljaehitamine ja tänavavalgustuse rajamine. Kuid sarnaselt varasemate kordadega pole Leisi kõnniteede ehitamine siiski veel sugugi kindel.

Miks mitte, selgub juba homsest Saarte Häälest. 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 767 korda, sh täna 1)