UUS! Ott Tänak valiti WRC sarjas aasta piloodiks! (1)

Autor: Rally Australia

Autor: Rally Australia

Austraalia MM-ralli järel toimunud auhinnagalal Sydney’s omistati Ott Tänakule kaks auhinda. Esmalt nimetati saarlane Michelin Magic Moment ehk maagilise hetke trofee laureaadiks, hiljem kuuluati ta ka WRC sarja aasta piloodiks.

Maagilise Hetke auhinna sai Tänak Poola ralli emotsionaalse teise koha eest, vahendab Delfi. Mäletatavasti vajus Eesti parim rallimees seal finiši järel pisaraisse, sest esikoht kuulus kuni eelviimase katse rehvipurunemiseni temale.

Enne eelviimast katset juhtis Tänak Andreas Mikkelseni ees 18,6 sekundiga, lõpuks kaotas ta norralasele 26,2 sekundiga. Maailmameister Sebastien Ogier kandis pettunud Tänakut viimase katse lõpus kätel ning andis sellega mõista, kes tegelikult tol nädalavahetusel kiireim oli.

Kokku saavutas Tänak tänavu kaks teist kohta. Poodiumi teisel astmel seisis eestlane ka eelviimasel etapil Walesis. Hooaja lõpetas Tänak kokkuvõttes kaheksandana. Aasta piloodi auhinna laureaat selgus rahvahääletuse tulemusena.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 326 korda, sh täna 1)