JUHTKIRI: Cabaret!

Saaremaa ühisgümnaasiumi kabaree on paljude sealsete õpilaste jaoks see, mis kõikidele gümnaasiumiaastatele kuldse sära annab. Aeg täis pikki proovitunde, salamisi hinges kriipiv mure, kas uus kabaree suudab eelmistega konkureerida.

Kes arvab, et see traditsioon on oma aja ära elanud, eksib – pigem võtab see projekt iga aastaga grandioossemaid mõõtmeid. Aina rohkem kasutatakse oma lavastuses ajakohaseid lahendusi ja tehnika võimalusi – miks mitte, peaasi, et publikul oleks põnev.

Tänavu on järg jõudnud 100. lennu kätte. 74 inimese koostöös on valmimas loominguline, kogu gümnaasiumiaega krooniv ettevõtmine, mis kulmineerub esietendusega 22. detsembril.

27. kabaree tähendab 27 aastat uusi teemasid, lähenemisi ja etteasteid. Igal aastal hoitakse teemat viimse hetkeni kiivalt saladuses, et saladuseloori tulevase etenduse pealt võimalikult vähe kergitada. Veel pisut kannatust ja siis ta tuleb, sajanda lennu kabaree, mille seekordne märksõna on “hullus”.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 136 korda, sh täna 1)