Kaamos Kinnisvara kinnisvarafirmade TOP-is esikohal

2015. aasta oli Kaamos Kinnisvara AS-i jaoks läbi aegade edukaim, vahendab kinnisvarafirma oma kodulehel. Seda tõendas I koht Äripäeva koostatud kinnisvarafirmade TOP-is, kus aastaga tõusti 17. kohalt esimeseks.

3,9-kordse ärikasumi kasvu taga oli edukas aasta ärikinnisvarasektoris ning häid tulemusi saavutati ka elukondlikus kinnisvaraarenduses.

Globaalselt on kinnisvara investorite nõutud tulunorm viimastel aastatel langenud ja sellega on kaasnenud ärikinnisvara väärtuse tõus. Kuivõrd hea raamatupidamistava nõuab ärikinnisvara investeeringute kajastamist õiglases väärtuses, tekkis 2015. aastal vara ümberhindlusest ühekordne kasum, mis mõjutas Kaamos Kinnisvara edukat tulemit. Möödunud aasta oli Kaamos Kinnisvarale edukas ka elukondlikus kinnisvaraarenduses.

Ettevõtte juht on saarlane Priit Uustulnd.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 406 korda, sh täna 1)