Tänukirjad ja teenetemärgid parimatele korrakaitsjatele (4)

IRINA MÄGI

IRINA MÄGI

Prefekti tänukirja teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest pälvisid Kuressaare politseijaoskonna noorsoopolitseinik Minna Raun ja patrullitalituse spetsialist Margus Lektšilin. Lääne prefektuuri teenetemärgi said menetlusteenistuse uurija Paavo Tänav ja patrullpolitseinik Leino Rihkrand.
Tänukirjad ja teenetemärgid andsid üle Kuressaare politseijuht Rainer Antsaar ja Lääne prefektuuri teabebüroo juht Argo Tali.
Täna on kõik Saaremaalt pensionile jäänud politsei- ja piirivalvetöötajad oodatud tähistama politsei ja piirivalve aastapäeva ning tutvuma jaoskonna nüüdsete tegemistega.
1. novembril möödus piirivalve asutamisest 94 aastat ja 12. novembril 98 aastat politsei loomisest. 26. novembril on kodanikupäev, mistõttu tähistab PPA sel kuul pidulikult politsei ja piirivalve aastapäeva.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 429 korda, sh täna 1)