SÜM ja rahvusraamatukogu naiskoor annavad kontserdi

Laupäeval annavad Saaremaa meeskoor SÜM ja Eesti rahvusraamatukogu naiskoor Tallinnas ühiskontserdi, et tähistada 20-aastast sõprust.

SÜM-i juhatuse esimees Tiit Aavik ütles Saarte Häälele, et kahe koori esimene ühine kontsert toimus 20 aastat tagasi Tallinnas. Sellest ajast alates on üheskoos lauldud mitmel korral ja rahvusraamatukogu naiskoor on külastanud ka Saaremaad. “Praktiliselt igal aastal on kuskil kokku puututud,” märkis Aavik.

Eesti rahvusraamatukogu naiskoor tegutseb 1991. aastast ja liikmeid on sel 41. Lauljad on rahvusraamatukogu töötajad ja lugejad ning dirigendid Anneli Surva ja Oliver Povel-Puusepp. Esinetakse rahvusraamatukogus pidulikel sündmustel ja raamatukogundusüritustel. Kontserte on naiskoor andnud üle Eesti ja käidud on ka välisreisidel.

Ühiskontsert toimub Eesti rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis ja algab kell 15.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 202 korda, sh täna 1)