Õile Aavik läheb STÜ-sse (6)

õile aavik

Kuressaare ametikooli endisest majutamise ja toitlustamise juhtõpetajast Õile Aavikust saab 15. novembrist Saaremaa tarbijate ühistu tootmistsehhi juhataja.

Kui mullu sügisel vahetas Õile Aavik õpetajatöö Kuressaares peakokaameti vastu Soomes, siis tulevast teisipäevast asub ta Saaremaa tarbijate ühistu kutsel taas tegutsema kodusaarel.

“Vahepeal tuli mulle küll Tallinnast väga hea tööpakkumine, aga kui STÜ-lt pakkumise sain, otsustasin selle vastu võtta,” ütles Õile Aavik Saarte Häälele. “Oma kodusaar on ju oma kodusaar – võib-olla aasta pärast, kui oleksin tahtnud kokatöölt ära tulla, poleks mulle nii head pakkumist tehtud.”

Tarbijate ühistu on Õile Aavikule tuttav koht – töötas ta ju seal 14 aastat, enne kui ametikooli läks.

Ka toona oli Aavik tsehhijuhataja. “Valdkond on tuttav, aga aeg on kõvasti edasi läinud ja mul endal kogemusi-teadmisi rohkem,” rääkis Aavik. “Muidugi on tsehhi juhataja töös palju muutunud, aga eks ma püüan end asjadega kurssi viia.”

“Oleme valinud endale tööle inimesi, kelle puhul võib kindel olla, et nad on oma teadmiste, oskuste ja kogemustega meie jaoks kõige sobilikumad,” ütles Kalle Koov. “Praegu toimetame oma toodanguga oma kauplustes. Samas oleme üks osa suurest COOP Eestist, kuhu kuulub üle 340 kaupluse – kohti, kus oma toodangut turustada, oleks ju küll ja küll.”

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 686 korda, sh täna 1)