Nasva alevikuvanemaks sai Piret Kuldsaar

MANTLIPÄRIJATEGA: Endine alevikuvanem Andres Tinno (vasakul), Piret Kuldsaar ja Hannes Sepp. PIA KÄESEL

MANTLIPÄRIJATEGA: Endine alevikuvanem Andres Tinno (vasakul), Piret Kuldsaar ja Hannes Sepp.
PIA KÄESEL

Nasva rahvas valis esmaspäeva õhtul uueks alevikuvanemaks Piret Kuldsaare ja tema asetäitjaks Hannes Sepa.

Piret Kuldsaare kandidatuuri seadsid rahvakoosolekul üles aleviku elanikud. “Kaalusin oma peas kiirelt plusse ja miinuseid ning otsustasin nõustuda, kuna olen ka varem Nasva elu ja arenguga suures osas kursis olnud ning samas on see uus ja huvitav väljakutse, millega saan anda oma panuse Nasva arengusse,” ütles Kuldsaar Saarte Häälele.

Lääne-Saare vallavanem Tiina Luks väljendas oma heameelt, et uus alevikuvanem, ja ka tema asendaja, sellises üksmeeles valiti; et ei tekkinud endise ja uue alevikuvanema vahele tühimikku. „Piret on Nasvalt pärit ning tema ühehäälne valimine alevikuvanemaks annab tunnistust, et kogukond teda usaldab ja toetab. Vallavanemana tänan senist alevikuvanemat Andres Tinnot tema tegemiste eest aleviku arengu hüvanguks, ning Piretile soovin edu ja rahumeelset koostööd,“ sõnas ta.

Piret Kuldsaar on sündinud ja üles kasvanud Nasval, ülikooli ajal ja pärast seda mõnda aega elanud Tallinnas, samas kogu aeg väga tihedalt ikkagi Saaremaal käinud. 2015. aastast on ta oma perega taas püsivalt Nasva elanik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 004 korda, sh täna 1)