Mooni tänava Säästukas sulgeb kevadel uksed (6)

MAANUS MASING

MAANUS MASING

Ehkki spekuleeritud on, et Rimi Baltic ehitab Kuressaare Mooni tänava Säästumarketi poole suuremaks, läheb kauplus tuleva aasta kevadel sootuks kinni.

Rimi andis eile ülevaate ettevõtet ees ootavatest olulistest muudatustest – näiteks  viiakse kõik Säästumarketi kauplused üle Rimide formaadile. Saaremaa puhul tähendab see edaspidi kahte Rimi, millest üks asub Auriga keskuses, teine Kihelkonna maanteel.

Rimi pressiesindaja Katrin Bats ütles Saarte Häälele, et Mooni Säästumarketis on üheksa töötajat, kellele anti eile teada, et neile pakutakse tööd kas sama linna või piirkonna Rimis.

Bats lisas, et ehkki Saaremaa ajakirjanduses on spekuleeritud, et Auriga Rimi võidakse kolida Mooni tänava Säästumarketisse, pole sellist plaani siiski peetud. Ning ehkki paari nädala eest jõudis lõpule Mooni tn 2 detailplaneeringu menetlus, millega kavandatakse senine hoone poole suuremaks ehitada, ei ole hoone tulevik praegu teada.

heino-nuumEile Kihelkonna mnt Säästumarketis sisseoste teinud Heino Nuum (fotol) ütles, et kliendina pole tal suurt vahet, milline kauplus suletakse, sest Kuressaares on vahemaad väikesed. Seda enam, et tema liikleb autoga ja Kuressaare toidupoodide valik on piisavalt suur.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 095 korda, sh täna 1)