Külili paiskunud auto juht viidi haiglasse

Laupäeval juhtus Lääne-Saare vallas Laadjalas liiklusõnnetus, kus sõiduauto Nissan põrutas teelt välja ja lõpetas kraavis.

Politsei sai kell 12.26 teate, et Lääne-Saare vallas Upa–Leisi maantee kolmandal kilomeetril on auto teelt välja sõitnud ja külili paiskunud. Nissan Almera roolis olnud mees kaotas auto üle kontrolli, kaldus vastassuunavööndisse ning siis tagasi paremale ja teelt välja, jäädes külje peale seisma.

Kohale jõudnud päästjad likvideerisid auto süttimisohu, koristasid tee ja reguleerisid liiklust, kuni politsei saabumiseni.

Nissan Almera juht viidi kiirabiga Kuressaare haiglasse.

Politsei pressiesindaja Ruth Vilusaar ütles, et ekspertiisi vastus ei ole veel laekunud ja tulemuste saamine võib aega võtta. Sõltuvalt tulemustest algatatakse juhtumi osas kas kriminaal- või väärteomenetlus.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 368 korda, sh täna 1)