UUS: Vabatahtlikud asuvad kadunud kalurit otsima (5)

Homme korraldab Vätta Külade Selts koostöös Vabatahtlike Merepäästjatega kalur Paavo otsingud, kes jäi Kasti lahel kadunuks 26. oktoobril.
Kavas on läbi kammida rannikuäär kuni 1,5 meetri sügavuses vees. Enne otsingute algust toimub instrueerimine. Liikumine toimub ühtses suures grupis (liikudes ahelas). Sügavamas vees otsivad vabatahtlikud merepäästjad, madalamasse vette lubatakse inimesed, kellel on korkvest ning ujuvülikond või kaluripüksid. Kel need puuduvad, aga siiski soovib otsingutel kaasa lüüa, on randa oodatud binokliga. Võimalusel tasub kaasa võtta helkurvest, et olla paremini nähtav. Samuti on väga oodatud kõik, kel on olemas droon.
Otsingud algavad kell 11:30.Kogunemine ja registreerimine toimub Vättal, Tirbi rannas.
Kas soovib Paavo otsingutel osaleda, andku endast teada järgmistel telefoninumbritel 56986353 (Riina) või tel: 5154195 (Kunnar).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 470 korda, sh täna 1)