Ametikool kuulutas välja aasta koostööpartnerid

Kuressaare ametikooli direktor Neeme Rand tunnustas kooli 94. sünnipäevale pühendatud pidulikul õhtusöögil neljapäeval kooli koostööpartnerite esindajaid ja kuulutas välja tänavused aasta koostööpartneri tiitli saajad.

“On väga hea meel, et meil on ettevõtete ja asutuste seas palju sõpru ja partnereid, kes on mõistvad meie koolist tulnud praktikantidega ja nõus ka ise panustama selleks, et ametihariduse andmine Saaremaal areneks ja meil omandatavad oskused oleks tööandjate jaoks vajalikul tasemel,” rääkis Rand.

Kuressaare ametikooli tänavused aasta koostööpartnerid on:

  • Emmanuel “Manu” Wille (Olde Hansa peakokk) – märkimisväärne ja kooli jaoks tulemuslik koostöö.
  • Indrek Teppan (Lääne-Saare vallavalitsuse IT-juht) – koostööaldis ja vastutulelik välispraktikantide juhendaja, kes lisaks praktikantide juhendamisele aitab sisustada ka nende vaba aega ja kaasab neid erinevatesse ettevõtmistesse.
  • Pihtla RT ja Karl Jalakas – vaatamata ettevõtte väiksusele ja kiirele ajale on ettevõte alati nõus panustama õpilaste erialastesse teadmistesse ja tutvustama rallimaailma telgitaguseid. Lisaks koostööpartneriks olemisele on ettevõtte omanik ja juhatuse liige ka ametikooli vilistlane.
  • Grand Rose SPA – ettevõte osaleb aktiivselt spaateenindajate praktika ettevalmistamisel, läbiviimisel ja hindamisel ning kutseeksamiks valmistumisel. Teeb ettepanekuid ja pakub võimalusi, kuidas rakendada töökohapõhist õpet.
  • Baltic Workboats – praktika on õppekava osa, mille ajal õpilane täidab töökeskkonnas juhendaja juhendamisel kindlate õpieesmärkidega töö- ja õppeülesandeid. Ettevõte on sellise praktika perfektne rakendaja, kes on alati olnud nõus väikelaevaehituse eriala õpilasi praktikale võtma.

Taavi Tuisk

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 253 korda, sh täna 1)