Tubli koolipere

Õppeaasta 2016/17 esimene veerand on töiselt ja tulemuslikult läbitud. Nii koolis kui ka väljapool kooli on meie õpilased kaasa löönud mitmel huvitaval üritusel, osalenud spordivõistlustel ja aineolümpiaadidel.

Esimese veerandi parimad tulemused klassivälises tegevuses on koolinoorte vabariiklike tuletõrjespordimängude II koht, etluskonkursi “Kasvasin kesk kadakaid” kaks preemiat, EKSL-i jalgpalliturniiril osalenud OG tütarlaste võistkonna 4. koht ning teatekrossil saavutasid nii põhikooli kui ka gümnaasiumi võistkond II koha.

Kooli põhitegevuse – õppimise – seisukohast oli sügisveerand edukas. 2.–9. klassi 124 õpilasest õpivad hinnetele 5 ja 4 pooled ehk 63 õpilast. Esimese klassi sõnaliste hinnangute põhjal saab järeldada, et ka 19 kõige nooremat koolilast õpivad hästi ja väga hästi. Õpilased, kes õppisid neljadele ja viitele, said tunnistusele pedagoogilise kollektiivi kiituse. “Edu märgi” – tunnustuse ainult viitele õppimise eest – teenis sel veerandil välja 15 õppurit.

3. klassist Hindrek Ansper, Anete Aus, Elisabeth Ige, Ilmar Vidres Kütt, Sandra Leht

4. klassist Ardi Kald

5. klassist Kätriin Kald, Liisa-Katariina Sünter, Lissel Lee Tamtik

6. klassist Meriliis Kivimägi, Karolina Nõu, Triinu Rajanok

8. klassist Johanna Nõukas, Saara Väli

9. klassist Lisell Reinmets

Edukat uut õppeveerandit kogu kooliperele!

Direktor Marjana Prii


Orissaare gümnaasiumi direktori kiitus

Avaldan kiitust kooli eduka esindamise eest teatekrossil

  • põhikooli võistkonnale, kes pälvis II koha: Elisabeth Ige, Madis Mägi, Lissel Lee Tamtik, Eliisabet Vaba, Juho Jakob Sünter, Tormi Joonatan Metsla, Sandra Stahhiv, Margarita Kula, Kristofer Kollo, Tõnn Kaspar Pärn, Johanna Nõukas, Kristiina Kesküla, Timo Tauri Ligi, Diiter Õun;
  • gümnaasiumi võistkonnale, kes pälvis II koha: Ann Kärner (12. kl), Ann Kärner (10. kl), Kärt Õunapuu, Kertu Goidin, Meriliis Kivimägi, Marek Rei, Eero Heinsalu, Tarmo Väli, Kardo Liitmäe, Ott Kärner.
    Juhendajad Riina Paat ja Margo Rüütel.

Direktor Marjana Prii

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)