Lääne-Saare Halduse töökorraldusest

Seoses Lääne-Saare halduse käivitumisega ja mitme peaspetsialisti pensionile minekuga on halduse- ja heakorratöödes teatavaid ümberkorraldusi. Seoses sellega on muudatusi ka kontaktandmetes, kuhu pöörduda oma muredega.

Kuna peaspetsialist Toomas Raun (toomas.raun@laanesaare.ee) töötab nüüd vallamajas ning koostab ja hoiab korras erinevaid registreid, tegeleb Kärla piirkonna halduse ja heakorra muredega (ka lumelükkamine valla teedelt), nagu ka Lümanda piirkonnas, peaspetsialist Ilmar Antov (ilmar.antov@laanesaare.ee; tel 50 48 513).

Valla teid ja liiklusohutust puudutavate muredega (ka lumelükkamine) saab pöörduda peaspetsialist Jüri Ränga (juri.rank@laanesaare.ee; tel 51 54 715) poole. Alati võib pöörduda ka Lääne-Saare Halduse juhi Margus Männiku (margus.mannik@laanesaare.ee; tel 50 52 612) poole.

Välisvalgustuse häirete puhul saab jätta teate telefoni automaatvastajale (nr 45 33 316) ja häire likvideerimisega hakatakse tegelema esimesel võimalusel. Praegune praktika näitab, et sellised häired on selle süsteemiga saanud likvideeritud mitte hiljem kui paari päeva jooksul.

Kuna ümberkorraldused ja peaspetsialistide vahetused tekitavad algul ka teatavat segadust ning kõige “paika loksumine” võtab teatava aja, siis võib mõni vastus teie küsimustele viibida, aga see kindlasti tuleb.

Lootes mõistvale suhtumisele,

Margus Männik, Lääne-Saare Halduse juht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)