Helkurmood Kuressaares

Vasakult I reas Emma, Liis, Olivia, Carola, Kristina, Friida; II reas Sandra, Lisandra, Anni, Kerdi, Victoria, Liisu, Kristi. MERLE SIMMER

Vasakult I reas Emma, Liis, Olivia, Carola, Kristina, Friida; II reas Sandra, Lisandra, Anni, Kerdi, Victoria, Liisu, Kristi.
MERLE SIMMER

20. oktoobril sai juba kolmandat aastat teoks Helkurmoe finaalshow. Varasematel aastatel on see toimunud Muhus, kuid sel korral koliti Kuressaarde, et saada rohkem kõlapinda ja tuua ka väikest vaheldust.

Helkurmoe korraldamise eesmärk on juhtida tähelepanu helkurite suurele vajalikkusele meie pikal ja pimedal sügisel ning talvel. Helkurmood tõstab helkuri ja igasugused helkurilaadsed tooted suure au sisse ja annab ka häid ideid, kuidas või kus helkurit kanda. Helkurmoest võtsid osa Kärla, Aste, Lümanda, Muhu, Orissaare, Pöide, Valjala ja Kuressaare noortekeskus, Kuressaare Vanalinna kool ja Kuressaare ametikool. Moeshows osalevaid noori oli koguni 45.

Moeshow oli väga edukas ja andis palju häid emotsioone. Lääne-Saare ANK pälvis järgmised preemiad: Lümanda noortekeskus – parim kollektsioon ja WOW preemia; Kärla noortekeskus – kinnaste eripreemia; Aste noortekeskus – WOW preemia vilditud helkurloomade eest. Kiitus kõigile helkurite töötubadest osavõtnutele ning olgem silmapaistvad!

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)