Andi Noot: tapjainstinkt on tagasi (2)

Tänavu teda vaevanud terviseprobleemid ja oma karjääri halvima aasta ületanud keskmaajooksja Andi Noot on uute eesmärkide nimel taas täis tahtmist treenida.

“Tervis on enam-vähem korras,” tunnistas Andi Noot. “Kaks kuud põdesin Ameerikast tulekut, toiduvahetused ja ajavahe olid minu organismile väga suur pauk. Järgmisel aastal ma ookeani taha ei lähe, plaanis on valmistuda Aafrikas ja Portugalis.”

2017. aastal valmistub Andi Noot esmalt sisehooajaks ja peamine eesmärk on täita kergejõustiku sise-maailmameistrivõistluste norm 3.44 1500 m jooksus. See tulemus on kaks sekundit kiirem kui Eesti rekord. “Töötan selle nimel,” märkis Noot, kes suvisele MM-ile veel ei mõtle, kuna ei julge enam nii pikki plaane ette teha.

Küll aga on noorel jooksumehel kindel soov ületada Tiidrek Nurme nimel olev 1500 m jooksu Eesti rekord. “Juba sel aastal oli see plaan, aga terviseprobleemid tõmbasid joone peale, kuigi näitajad lubasid ja võimekus oli olemas,” selgitas Andi Noot. “See oli minu kuueaastase karjääri halvim aasta ning vahepeal olin väga pettunud ja motivatsioon läks alla. Õnneks tuli see “tapjainstinkt” tagasi ja nüüd on jälle hea olla.”

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 248 korda, sh täna 1)