Vallajuht Jaanika Tiitson pääses Atla sadama kriminaalasjast

tiitsonEndine Lümanda vallavanem, praegu Lääne-Saare vallavalitsusse kuuluv Jaanika Tiitson (pildil)  teatas eile õhtul valla Facebooki lehel, et pääses kahtlustusest Atla sadama kriminaalmenetluses.                     

“Eile õhtul jõudis mulle postkasti teade politseist Atla sadamaga seotud kriminaalmenetluse lõpetamise kohta, sest leiti, et ülesseatud kahtlustusel puudub reaalne sisu,” teatas Tiitson.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm kinnitas Saarte Häälele, et politsei lõpetas prokuratuuri loal tõepoolest kriminaalasja, milles kahtlustus oli esitatud Jaanika Tiitsonile. Kas sellega on Atla sadamas toimunu uurimine täielikult lõppenud, ei saanud Erm kinnitada, kuid lubas täiendavaid kommentaare reedel.

Kriminaalmenetlus, mis sel nädalal Tiitsoni suhtes lõpetati, algatati karistusseadustiku soodustuskelmuse paragrahvi alusel 2014. aasta aprillis.


KOMMENTAAR

Jaanika Tiitson: Kas hakkas kergem? Eriti mitte, sest kahju minu tervisele ja nimele on ammu tehtud, neid enam tagasi ei saa. Meeletu väsimus ei lase tunda kergendust.

Siiski oli seda protsessi vaja. Oli vaja, et politsei uuriks ja hindaks, et õhku visatud küsimusi lahendaks selleks seatud asutus. Oli vaja, et nendel väga rasketel hetkedel eralduksid terad sõkaldest – sõpra saad tundma ikka ja ainult hädas.

Siiras tänu kõigile, kes kunagi ei lakanud uskumast ja toetamast. Mind liigutas hingepõhjani, kui paljud Lümanda valla inimesed toetasid mind 2013. a kohalikel valimistel olukorras, kus tülid olid juba majas ja õhk süüdistusi täis. Ma ei unusta seda mitte kunagi.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 421 korda, sh täna 1)