Saaremaa notarid annavad tasuta nõu (3)

Järgmisel teisipäeval, 1. novembril kell 14–17 ootavad kõik 64 Eesti notaribürood oma maakonna inimesi külla, nii ka Saaremaa notarid. Oodatud on kõik, kes soovivad nõu kinnisvaratehingute, pärimise, abieluvarasuhete, ettevõtluse või teistel notaritööd puudutavatel teemadel.

Saaremaa notarid tegid mullu 6547 toimingut, sh 1838 kinnisvaratehingut. Notaritena tegutsevad siin Anne Heinsaar, Gerda Pitk ja Marika Leis.

Notarite koja esimees Tarvo Puri ütles, et avatud uste päev on mõeldud eelkõige neile, kes satuvad notaribüroosse harvem või ei tunne ennast juriidilistes küsimustes piisavalt kindlalt.

“Päris palju on juurdunud erinevaid müüte ja eksiarvamusi, mis panevad inimesi tegema valikuid, mida nad hiljem kahetsevad,” tähendas Puri. Ta ütles, et kõik perekonda ja vara puudutavad tähtsad otsused tuleb teha läbimõeldult ja emotsioonitult, notari roll on inimesi selles osas suunata ja aidata. “Ootame kõiki 1. novembril uudistama, küsima ja uurima,” kutsub Puri huvilisi notaribüroodesse.

Notaribüroode avatud uste päev toimub Eestis esmakordselt. Notaribüroode asukohad ja kontaktid leiab aadressilt www.notar.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 893 korda, sh täna 1)