Saaremaal pahandust ei tehtud

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 59 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist).

Saare maakonnas ei saanud politsei möödunud ööpäeval teadet mitte ühestki kuriteost.  Samuti ei juhtunud siin ühtegi liiklusõnnetust ega tabatud joobes juhte.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning avastati üks viisaeeskirja rikkumine ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületus.

20. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1968. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud viis kalendripäeva, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja suunati Vene Föderatsiooni.

20. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevake suunale 1959. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Isiku reisi eesmärk oli ebaselge ja tal puudusid piisavad vahendid riiki sisenemiseks. Isikule kohaldati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

20. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1960. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tal puuduvad vajalikud dokumendid riiki sisenemiseks. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 542 korda, sh täna 1)