11 narkokuriteos süüdistatavat noormeest saavad karistuse (15)

Kuressaare kohtumajja ilmusid eile oma karistust kätte saama 11 noormeest, kellest pea kõikidel kaelas süüdistus narkootikumide levitamise eest. Tänasel kinnisel istungil kuulutab kohus  kokkuleppemenetluse otsuse.

Lääne ringkonnaprokuratuur andis kohtu alla kokku 16 meest, kellest 11 eile Kuressaare kohtumajas oma süüdistust ootas. Enamikku neist süüdistati suures koguses narkootikumide käitlemises.

Grupiga narkootilise aine käitlemise paragrahv oli Pearu Singi, Marko Pruuli, Risto Kaunissaare, Viljar Tugimi, Raido Lehiste, Ken Rätsepa, Artur Kovaljovi ja Karel Puri nime taga, kellest viimane sai süüdistuse kokku nelja paragrahvi järgi. Kaunissaarel ja Pruulil lasus lisaks süüdistus arvutikelmuse eest. Karlis Kavak sai süüdistuse vägivallatsemise eest, Rauno Blauhut väikeses koguses narkootikumide vahendamise eest.

Vahi all viibivad kolm meest – Raido Lehiste, Marko Pruul ning Karel Puri.

Kohtuotsus tehakse teatavaks täna Kuressaare kohtumajas.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 595 korda, sh täna 1)