Lennuk pöördus poolelt teelt Tallinna tagasi (1)

Esmaspäevahommikune lennuk, mis oli teel Tallinnast Kuressaarde, pöördus poolelt teelt Tallinna tagasi.

Transaviabaltika esindaja Rene Must selgitas, et lennuki meeskond otsustas tagasi pöörduda, kuna lennuki elektrisüsteemi monitoorimise hoiatustuli süttis. Ta selgitas, et meeskond viis õhus läbi kõik ettenähtud protseduurid, sh süsteemi taaskäivituse, kuid pardal tehtud protseduurid ei andnud loodetud tulemust. “Teadmisega, et lennuki hooldus- ja remondipersonal asub Tallinnas, otsustas lennuki kapten lennu katkestada ja Tallinna tagasi pöörduda,” selgitas Must.

Ohtu reisijatele ja lennukile lennufirma esindaja kinnitusel ei olnud. Hommikused lennud lükati seega paari tunni võrra edasi.

Must kinnitas hiljem, et Tallinnas korrastati lennuki Jetstream32 elektrisüsteem – vahetati viga andnud detail välja.

Reisijatele korraldati seniks lennujaamades toitlustamine, seda nii Tallinna lennujaamas kui ka Kuressaare lennujaamas. “Samuti tagastatakse nendele reisijatele, kes ei soovinud ootele jääda, piletiraha,” kinnitas Must. “Transaviabaltika vabandab reisijate ees! “

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 589 korda, sh täna 1)