Ö-ülikool noortele (1)

Väärikate ülikool on saanud nii populaarseks, et nooremadki on soovinud neist loenguist osa saada.

Seepärast alustas Oesel Studiumi tegevjuht Maie Meius sel aastal esimest korda samasuguse loengutsükliga noorematele.

Loengud, kuhu oodatakse eelkõige kooliõpilasi, toimuvad samal päeval ja samas kohas, kus väärikate ülikoolgi (Saaremaa ühisgümnaasiumi aulas), kuid algusaeg on hilisem – kell 18.30. Esimene loeng oli 6. oktoobril, viimane on 30. märtsil 2017. Kokku on loenguid õppeaasta jooksul 12.

Loenguteemad puudutavad erinevaid eluvaldkondi, aitavad kuulajaid karjääri kujundamisel, on mitmekesised ja silmaringi avardavad. Õpilastele on loengud tasuta, vabade kohtade olemasolul oodatakse kuulama vanemaidki, kuid siis tuleb loengutsükli kuulamise eest ka väikest tasu maksta.

Kaie Saar

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 578 korda, sh täna 1)