Andres Tinno alevikuvanemaks enam ei hakka (25)

Mändjala külla kolinud Andres Tinno ei saa enam kandideerida 7. novembril toimuval Nasva aleviku koosolekul alevikuvanemaks. Tinno ise tunnistab, et ametis oldud ajaga on palju tehtud ja Nasva on muutunud. Oma suurimaks teoks loeb ta täidetud lubadust seista Nasva klubi eest.

“Klubi töötab, ringid käivad ja ka kohvik on leidnud oma klientuuri,” kinnitas Tinno. Ta arvas, et kui kohvik oleks õhtuti pikemalt lahti, siis õpiksid Nasva inimesed ja külalised ka õhtuti kohvikut külastama. “Kus infot vanasti vahetati – ikka kõrtsis!” kutsub ta üles.

Tinno ütles, et tema näeb Nasva tulevast arengut kokkukasvamises Mändjalaga, mis on praegu juba ka näha. Elamuehitus käib aktiivselt.

Nasva praegune suurim mure on veel alevikuvanema ametis oleva Tinno sõnul Nasva jõesadama tulevik. “Erinevad inimesed on selle uuendamise nimel palju tööd teinud ja maakonna suurima väljapüügiga rannakalurite sadam peab korda saama,” lausus ta. Samuti peaks rohkem avatud ja kasutuses olema jõeäärne ala.

Andres Tinno lisas, et ei ta kao Nasvalt kuskile. Läbi sõidab sealt iga päev ning peab ju ka külastama Nasval elavat ämma.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 702 korda, sh täna 1)