Tunnustuse said ka Valjala ja Leisi kodu-uurijad

Saarte Hääl kirjutas hiljuti, et Saaremaa väikesed kodu-uurijad pälvisid tunnustuse. Konkursi korraldajatelt toimetusele saadetud infost oli aga välja jäänud, et kiituskirja pälvis veel kaks Saaremaa tüdrukut, seda 5.–6. klasside arvestuses.

Kiituse pälvisid ka Säde Au (juhendaja Ulvi Peeters) Valjala põhikoolist ja Aveli Kane Leisi keskkoolist, kelle juhendajad olid Leisi kooli vilistlane ja praegu Järvamaal õpetajana töötav Urve Salm (Saar) ja ema Aire Kurs. “Aveli oli väga tubli, sest põhijuhendamine toimus meilide teel,” kinnitas Urve Salm. “See oli uus ja huvitav kogemus nii mulle kui ka Aveli perele.”

Kõik tunnustatud õpilased said koos kiidukirjaga tassi kirjaga “Parim kodu-uurija 2016”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 436 korda, sh täna 1)