Ühinemislepingu ja selle lisade avalik väljapanek

Lähtuvalt Lääne-Saare vallavolikogu 14.09.2016. a otsusest nr 58 korraldatakse perioodil 26.09.–17.10.2016 Lääne-Saare vallavalitsuse kantseleis (Marientali 27, Kuressaare) I korrusel ja valla veebilehel www.laanesaare.ee Kuressaare linna, Kihelkonna valla, Laimjala valla, Leisi valla, Lääne-Saare valla, Mustjala valla, Orissaare valla, Pihtla valla, Salme valla, Torgu valla ja Valjala valla ühinemislepingu ja selle lisade avalik väljapanek. Ettepanekuid ja vastuväiteid ühinemislepingu ja lisade kohta saab esitada kirjalikult Lääne-Saare vallavolikogule e-posti aadressil vald@laanesaare.ee  või aadressil: Lääne-Saare vallavolikogu, Marientali 27, Kuressaare, hiljemalt 21. oktoobril kell 13.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)