LÜHIDALT

Vollemehed alistasid Läti

Eesti meeste võrkpallikoondis tegi 2017. aasta Euroopa meistrivõistluste kolmandale valikringile suurepärase alguse, alistades võõrsil Läti 3 : 2 (25 : 17, 16 : 25, 25 : 19, 22 : 25, 15 : 12). Keith Puparti arvele kogunes 12 punkti. Kordusmäng toimub 9. oktoobril Tallinnas Tondiraba jäähallis ja siis selgub ka tuleval sügisel toimuvale EM-finaalturniirile pääseja.

Purjetajad Itaalias edukad

23.–25. septembrini toimus Itaalias Garda järve äärses Malcesines RS Aerocup, mis on Euroopa meistrivõistluste kõrval RS Aero klassile hooaja teine olulisem rahvusvaheline regatt. Klassis RS Aero 7 oli edukaim saarlane Kristo Õunap, kes sai kaela pronksise autasu. Ants Haavel oli 5. Klassis RS Aero 5 võttis võidu Liina Kolk, olles regati parim ka naiste arvestuses.

Tiidrek Nurme võitis Paide–Türi rahvajooksu

Eesti linnajooksude sarja viimase etapi – Paide–Türi rahvajooksu 13,6 km pikkuse põhidistantsi võitis Rio olümpiamängudel maratonijooksus Eestit esindanud Tiidrek Nurme ajaga 41.28. Keenialane Ibrahim Mukunga Wachira kaotas talle kuue sekundiga ja kolmas mees Roman Fosti 27 sekundiga.

Kolm saarlast ühines Järvamaa VK-ga

Võrkpalli Saja liigas mängiva Järvamaa VK-ga liitusid viimased hooajad Selver Tallinnas mänginud nurgaründaja Helar Jalg ja libero Johan Vahter ning viimase vend Villu Vahter, kes seni mängis esiliigas Kiili meeskonnas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)