UUS! Tõnu Post on edukaim VIP kündja

Kehtnas toimuvate Eesti künni esivõistluste VIP võistlusklass, on ellu kutsutud eelkõige ikka künnivõistlustele laiema kõlapinna andmiseks, vahendab Maaleht.

Paari tunni vältel panid oma künnioskused mulluse VIP-võistluse võitja Tanel Talve ohtrate, olgem ausad, ka aasivate kommentaaride saatel proovile maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, ajakirjanikud Peeter Raidla ja Jüri Aarma, kirjanik Kati Saara Vatmann, lauljad Mait Maltis ja Brigita Murutar, põllumees Tõnu Post ning jalgpallur Marek Lemsalu.

Kõige vähem oli lookeid sees Aasta Põllumehe tiitliga pärjatud Kõljala POÜ juhi Tõnu Posti künnil, tema kroonitigi sedakorda selle võistlusala võitjaks. Ise ütles Post tulemust kommenteerides nõnda, et on traktoriga küll varem sõitnud, kuid künda pole endal senini vajadust olnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 459 korda, sh täna 1)