UUS: Ionas alustas Virtsust ülesõitu

Tugeva tuule tõttu kella 13 paiku peatunud laevaliiklus Suure väinas algas taas kell 18.40, kui parvlaev Ionas Virtsu sadamast Kuivastu poole teele asus, teatas Saarte Hääle toimetaja Raul Vinni Ionase pardalt.

 

Ionas lahkub Virtsust.

Ionas lahkub Virtsust. Raul Vinni

Laevad sõidavad edasi ka pärast südaööd ehk 1. oktoobri varahommikuni. Väinamere Liinid OÜ tegi majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile ettepaneku jätkata veoteenuse osutamist ka pärast 30. septembri kella 00.00, kuni ootejärjekorra likvideerimiseni, kuid seejuures mitte kauem kui 1. oktoobril kella 5ni hommil, mil ülevedudega peaks jätkama uus operaator. Ministeerium nõustus Väinamere Liinid OÜ ettepanekuga.

Kuivastu-Virtsu liini teenindavad parvlaevad Ionas ja Harilaid, sest PL Hiiumaa on plaanilises dokihoolduses Tallinnas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 581 korda, sh täna 1)