Koolipoisi soov tõi tervele klassile üllatuse politseijuhilt

Foto: ANNELI SAARELA

Foto: ANNELI SAARELA

Septembri keskel käis noorsoopolitseinik Minna Raun Lümanda põhikooli 1. klassi õpilastele liiklemises olulisi asju meelde tuletamas ja liiklusaabitsaid jagamas.

“Ühtlasi üllatas ta meid kõiki tervitustega politsei- ja piirivalveameti peadirektorilt Elmar Vaherilt,” märkis 1. klassi õpetaja Anneli Saarela. Nimelt oli Elmar Vaher näinud 1. septembri “Aktuaalses kaameras” lõiku, kus 1. klassi õpilane Sven Reonda rääkis oma soovist saada kunagi politseinikuks.

Tervitused ja kingid – raamat Svenile ning pliiatsid ja helkurid kõigile – üllatasid õpetaja sõnul kenasti. Liiklusaabits on tema kinnitusel igati põnev ja kasulik ning Lümanda lapsed ammutavad sealt liiklustarkusi reedeti.

Omalt poolt vastasid lapsed üllatusele väikese videotervitusega, kus soovisid Elmar Vaherile kõike head ja turvalist liiklemist, kinnitas õpetaja Saarela.

Fotol esireas vasakult Ingrid Kuivjõgi, Tõnis Reitalu, Eke Tarkin, Sven Reonda, Andre Rae, Markus Asuja ning tagareas Mia Maastik, Emilie Pink, noorsoopolitseinik Minna Raun, Liisa Laane, Joosep Lindau, Kaur Robin Vaher.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 738 korda, sh täna 1)