Tunnustati väikesi kodu-uurijaid

Foto: PAULA KIVIMÄE

Foto: PAULA KIVIMÄE

Paide ühisgümnaasiumi õpetajad Heli Prii, Eve Krais ja Tiina Kivimäe on koostöös Eesti lugemisühinguga kuus aastat korraldanud väikeste kodu-uurijate konkurssi.

Aastate jooksul on käsitsi kirjutatud uurimusi oma peredest ja kodudest koostanud ligi 1200 3.–6. klasside õpilast üle Eesti. 2016. aasta võistluse “Kodumaja jutustab” tänuüritus, kuhu oli kutsutud 116 uurimuse kirjutanud last koos 70 juhendajaga, toimus 10. septembril Tallinnas.

Saaremaale tuli tunnustusi kolm. Eripreemia pälvis Kristi Tiitson Lümanda põhikoolist (juhendajad Külli Lindau, Johannes Lonks ja Urve Vakker). Kooli kinnitusel pälvisid tunnustuse ka teised Lümanda tublid kodu-uurijad Joosep Lonks, Kaili Lilles, Maria Õunap ja Helina Tarkmeel.

Kiituskirjad pälvisid 5.–6. klasside arvestuses Triinu Räim Kuressaare gümnaasiumist (juhendaja Ülle Räim) ja Lissel Mägi Saaremaa ühisgümnaasiumist (juhendaja Merle Prii).

Fotol Lissel Mägi ja Merle Prii auhinda kätte saamas.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 359 korda, sh täna 1)