Juht põgenes politsei eest

Kolmapäeval andis politseipatrull Valjala vallas Kuivastu–Kuressaare maanteel peatumismärguande sõiduauto Volkswagen juhile, kes aga jätkas sõitu ja peatus alles siis, kui Kõnnu külas teelt välja sõitis.

Sõidukit juhtinud 30-aastasel mehel tuvastati kontrollimisel alkoholi tarvitamise tunnused ja lisaks sellele puudus mehel vastava kategooria juhtimisõigus. Rikkumiselt tabatud juhi vastu alustati väärteomenetlust.

Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juhi Matis Siku sõnul on tegemist tõsise ja ohtliku rikkumisega.

Vähem kui kaks nädalat tagasi, 10. septembril lõpetasid politseinikud sama mehe teekonna Kuressaares Pihtla teel. Selle rikkumise eest on mehe vastu algatatud kriminaalmenetlus.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 483 korda, sh täna 1)