Endise Liviko poe ruumes avab uksed uus alkoholipood (24)

OTSIB NIME: Kalle Koovi sõnul ootavad nad peagi avatavale poele nimepakkumisi. Foto: IRINA MÄGI

OTSIB NIME: Kalle Koovi sõnul ootavad nad peagi avatavale poele nimepakkumisi.
Foto: IRINA MÄGI

Saaremaa tarbijate ühistu (STÜ) ja AS Kuressaare Sanatoorium sõlmisid üürilepingu spaahotellis Meri vabanenud kaubanduspinnale. Sellega võtab STÜ üle samades ruumides tegutsenud Liviko alkoholipoe. “Loodus tühja kohta ei salli,” ütles STÜ juhatuse esimees Kalle Koov.

Ettepanekuga kaaluda vabanevates ruumides oma alkoholipoe avamist pöördus Koovi sõnul STÜ poole Saaremaa Spa Hotellid. “Vaagisime ettepaneku plusse ja miinuseid ning otsus sündis suuresti vastutustundlikku kaubandustava silmas pidades,” selgitas ta.

Koovi sõnul on arutusel nõue eraldada alkohol kauplustes ülejäänud kaubast piiretega, kuid väikepoodides on seda keeruline järgida. “Miks siis mitte avada alkoholimüügile spetsialiseerunud kauplus meie Ranna A & O kõrval.”

AS-i Kuressaare Sanatoorium juhatuse liikme Toivo Asti sõnade kohaselt on neil uuele tegijale suured ootused, sest hotellis pikemalt peatujatele on külastajate soovidele spetsialiseerunud kaupluse olemasolu vajalik. “On tervitatav STÜ valmisolek siin toimetada ning panustame ühisele koostööle klientide rahulolu suurendamiseks.”

Parasjagu toimub kaupade ülevõtmine Livikolt ja müügisaali sisustamine. Kaupluse personalina jätkavad seni Livikos töötanud kauaaegsed töötajad.

Uus kauplus avatakse 1. oktoobril, praegu otsitakse poele nime. Kui kellelgi on mõni hea nimi pakkuda, siis võib selle edastada info@saaremaa.coop.ee või telefonil 45 38 475. Sobivaima nime pakkujale on välja pandud kingitus.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 091 korda, sh täna 1)