Ruhnul korraldati saare elu ühisvaatamine

Eile õhtul jõudis teleekraanile Katrin Lusti järjekordne “Kuuuurija”, milles seekord rullusid lahti suvised Ruhnu sündmused. Selleks puhuks oli vallavanem korraldanud rahvamajas ühisvaatamise.

Ruhnul lahvatanud konflikt poepidaja Vitali Gerne ja vallavanem Jaan Urveti vahel jäi TV3 reporteri Katrin Lusti kaamera ette juhuslikult. Kohalik rahvas on pikisilmi oodanud “Kuuuurija” ekraanile jõudmist ning nõnda oli vallavanem korraldanud Ruhnu rahvamajas saate ühisvaatamise.

“Paneme suure ekraani kenasti püsti ja igaüks tuleb oma söökide-jookidega. Loodan ainult, et saate sõnum on tark ja mõistlik, mitte ei jäta saarest muljet nagu mingist kaootilisest keskkonnast,” ütles vallavanem Jaan Urvet eile päeval. Konflikti taaslahvatamist ta oma sõnul ei karda ning seda, kas ka poodnik Gerne ühisvaatamisele ilmub, ei osanud ta öelda.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 227 korda, sh täna 1)