Mairo Mändla jättis Ultima Thule maratoni võidu koju

 

Mairo Mändla Foto: Irina Mägi

Mairo Mändla
Foto: Irina Mägi

Kuressaares ja selle lähiümbruses esimest korda joostud Ultima Thule maratoni võidu jättis koju kuus päeva tagasi Tallinnas poolmaratonil kaheksanda koha saanud Mairo Mändla, kes läbis võistlusmaa ajaga 2:49.59, kirjutab Saaremaa Spordisõbra portaal.

„Ajalist eesmärki mul ei olnud,“ tunnistas Mairo Mändla. „Peamine oli end võimalikult palju hoida ja võimalikult rahulikult läbida. Ilm oli hea ja rada vaheldusrikas.“

Vastupidiselt Mairo Mändla plaanidele võttis Hiiumaa maratoni võitja Margus Luhtoja kohe esimestel kilomeetritel tempo üles. „Ma ei tahtnud nii kergelt ka maha jääda ja mandrimehele võitu anda,“ rääkis Mändla, kes võttis konkurendile sappa ja vaatas, mis ta teeb.

MTÜ Karjuärve Tervisespordikeskuse eestvedamisel toimunud maratonil sai Mairo Mändla järel ajaga 2:57.43 teise koha Margus Luhtoja, kolmas oli 3:07.31-ga Andres Laineste.

Poolmaratoni võitis meestest Alan Lebrecht 1:19.44-ga. Talle järgnesid Mardo Lundver 1:21.41-ga ja Ahto Jakson 1:22.35-ga. Naistest olid kiireimad Liina Saar ajaga 1:42.33, Grete Kokk ajaga 1:43.01 ja Anni Kokk ajaga 1:45.00.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 796 korda, sh täna 1)