Saaremaa golfiklubi noored tegid ajalugu

TULEVIKULOOTUSED: (Vasakult) Ralf Johan Kivi, Karola Soe ja Karl-Martin Kuusk. Foto: EDMOND MÄLL

TULEVIKULOOTUSED: (Vasakult) Ralf Johan Kivi, Karola Soe ja Karl-Martin Kuusk.
Foto: EDMOND MÄLL


Esimest korda Saaremaa golfiklubi tegutsemise ajaloos võtsid nädalavahetusel Niitvälja golfikeskuses toimunud Eesti klubidevahelistest meistrivõistlustest võistkonnana osa ka juuniorid (ühine klass U18), saavutades oma klassis auhinnalise kolmanda koha.

Võistkonda kuulusid Karola Soe (14-a) , Ralf Johan Kivi (11-a) ja Karl-Martin Kuusk (14-a). Mängutingimused olid rasked, sest alustada tuli hilisel pärastlõunal ning lõpetada sügisõhtu hämaruses ja udus.

Mõlemal päeval tegid saarlased hea mängu, jäädes üldarvestuses vaid 12 punktiga alla teisele kohale tulnud Niitvälja golfiklubile. Võidukad olid kogemustega EGCC golfiklubi juuniorid.

Saaremaa golfiklubi oli esindatud kõigis klassides. Meeste klassis osalesid klubi kapten Ahti Niitsoo, klubi president Kaupo Pastak ja Marko Kaldoja, meesseenioride klassis Mati Tasa, Tõnu Jõgi ja Jaanus Põlluäär. Naiste võistkonnas mängisid visalt Edith Raja, Kaire Kastor ja Katrin Kunila ning naisseeniorides Piret Ustal, Varje Haavel, Tiiu Jõgi ja Malle Kanemägi.

Järgmine klubidevaheline võistumängimine toimub 1. oktoobril, mil on Saaremaa kord võõrustada traditsioonilist Kolme Klubi turniiri. Saarlastele tulevad konkurentsi pakkuma Otepää ja Valgeranna golfarid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 261 korda, sh täna 1)