Parimad tuletõrjesportlased on Leisis ja Orissaares

Koolinoorte tuletõrjespordimängudel Türi staadionil toodi vanima võistlusklassi kaksikvõit Saaremaale. Kuldmedalid tõid võistlustelt ära Leisi keskkooli noored ja hõbedase Orissaare gümnaasiumi õpilased.

Parimad selgitati välja 4., 8. ja 11. klasside arvestuses. Võisteldi vastavalt vanusegrupile tuletõrje teatejooksus, mootorpumba hargnemises või tuletõrjeolümpias. 11. klassi noored võistlesid teatejooksus ja mootorpumba hargnemises. Seitsmendatest mängudest võttis osa üle 400 lapse ja noore. Osalejad olid Pärnu-, Harju-, Järva-, Lääne-, Saare- ja Ida-Virumaalt.

Leisi kool tänas oma kodulehe vahendusel ka Orissaare päästekomando pealikut Peeter Rummi, kes Leisi õpilasi juhendas. Leisi koolil olid võistlusel väljas ka 4. ja 8. klasside õpilased ning Orissaarel 4. klass.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 286 korda, sh täna 1)