FB sulges tissipiltide pärast Maria Kaljuste konto

Facebook sulges 24 tunniks EKRE Saaremaa piirkonna juhi Maria Kaljuste konto, arvates, et paarkümmend sinna saadetud tissipilti viitavad selle kaaperdamisele.

Saarte Hääl kirjutas üleeile, et Kaljuste otsis sotsiaalmeedia kaudu “isamaalistel põhjustel naisinimest, kes oleks valmis osalema fotosessioonil palja rinnaga (üks pilt, nägu ei näe)”. Kaljuste sõnul saadeti talle üleskutse peale paarkümmend rinnapilti, neist paar tükki ka Soomest.

“Kõigepealt Facebook lasi mitu korda mind tuvastada ja pani seejärel 24 tunniks kinni, sest ta arvas, et mu konto on kaaperdatud. Mina kui ontlik naisterahvas ei tegele selliste asjadega, ühtäkki sattusin tissirünnakute alla,” selgitas Kaljuste.

Kaljuste otsis tissimodelli, et teha foto ühele Soome ajalehele, kes oli teatanud rahvuslaste meeleavalduse uudise kajastamise kohta, et “sellest küll ei viitsi kirjutada, oleks veel tissid”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 881 korda, sh täna 1)