Jalgratturid võidulainel

Klubis Pro Immo sõitev jalgrattur Karl Patrick Lauk ja Cycling Academysse kuuluv Mihkel Räim noppisid kolm võitu.  Karl Patrick Lauk võitis Prantsusmaa Montlucon-circuit des Boulevards võidusõidu, korrates samas eelmisel aastal parimana finišeerinud Mihkel Räime saavutust.

Ratturitel tuli läbida 50 1,5 km pikkust ringi. Karl Patrick Laugu sõnul oli tema jaoks tegu väga raske ringiga, kuna sees oli päris terav ja nii lühikese ringi kohta üldse mitte lühike tõus, mis ulatus kohati 12 protsendini.

“Alguses käis ikka kõva ründamine, aga meil oli tiim esindatud hea koosseisuga ja olime igas minekus sees,” rääkis mullu samal võidusõidul seitsmenda koha saanud Karl Patrick Lauk. “Siis tekkis aga olukord, kus tiimikaaslane sai eest ära, tabasin ka kohe momendi, kus teised jäid passima, ja tegin minekut. Sain ta kätte ja nii jätkasime koos.”

Hooajal kaheksanda esikoha saanud 19-aastane Karl Patrick Lauk tunnistas, et eelmisest aastast pani ta kõrva taha selle tarkuse, et sellel ringil pole mõtet esimesena rapsima hakata, muidu karistanuks poisid ta kohe tõusunukil ära, mis eelmisel aastal ka juhtus.

Valitsev Eesti meister grupisõidus Mihkel Räim võitis kolmapäeval Belgias sõidetud 161 kilomeetri pikkuse ühepäevasõidu Stad­s­prijs Geraardsbergen ja oli kiireim pühapäeval Filter Maanteekarikasarja finaal­etapil, Fakto Auto Tallinna rahvasõidu 117 km pikkusel võidusõidul.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)