Algas registreerumine Silveston 49. Saaremaa rallile (1)

Oktoobrikuu teisel nädalavahetusel, 7.-8.oktoobril, sõidetakse Eesti autoralli ja DMACK Trophy meistrivõistluste viimane etapp ning FIA Balti Ralli Karikavõistluste neljas etapp Silveston Saaremaa ralli.

Järjekorras 49. Saaremaa rallile registreerimine on täies hoos ning juba on kirjas ka esimesed kodused- ning välisvõistlejad.

Põnevat duelli on oodata kaheveoliste kuni 1,6 liitrise mootoriga autode EMV3 arvestuses, kus klassi liidrile  Miko-Ove Niinemäele (Peugeot 208 R2) ja tema kaardilugejale Martin Valterile on lisaks teistele konkurentidele tulemas lahingut andma Miko isa Mihkel Niinemäe.

Viimati 2007.aastal Saaremaal startinud Niinemäe seeniorile loeb Ford Fiesta R2 masina kõrvalistmel kaarti Janno Siitan.

Silveston 49. Saaremaa ralli start antakse traditsiooniliselt Kuressaare keskväljakul, kui reedel, 7. oktoobril kell 17.30 sõidab esimene võistlusauto stardipoodiumile. Reedel sõidetakse kolm katset, nende hulgas ka Kuressaare linnakatse.

Laupäeval, 8. oktoobril sõidetakse Silveston Saaremaa rallil seitse kiiruskatset, teiste hulgas ka tänavuse ralli punktikatse SS9 Cramo (9,45km). Ühtekokku läbitakse kahe päeva jooksul 120,30 katsekilomeetrit.

Ralliraadio on raadio Kadi, mis levib Kuressaares sagedusel 90,5 MHz.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 433 korda, sh täna 1)