Mees läks kaduma

Esmaspäeva varahommikul lahkus oma Laimjalas asuvast kodust 50-aastane Jaan Uibo, et minna tööle Vätta poolsaarel asuvasse kalatöötlemisettevõttesse Vettel OÜ. Sinna pole ta paraku jõudnud ning eilse seisuga on alustatud mehe otsinguid.

Kadunud mees Jaan Uibo lonkab vasakut jalga, on keskmist kasvu ja vuntsidega. Kadumisest teada andnud Andres Kallase sõnul ei ole mees vägivaldne ja inimestele mingit ohtu ei kujuta.

Hoolimata sellest, et Jaan Uibo on ka kaks aastat tagasi mõned päevad kadunud olnud ja seejärel välja ilmunud, kaasati otsingutesse ka politsei. Seni on otsingud olnud tulemuseta, uuritud on nii mehe maja kui ka ümbruskonda, jäetud teade ka Sakus elavatele sugulastele. Koertega otsimist ei peetud antud juhul otstarbekaks, sest suure tõenäosusega on vihm jäljed hävitanud ning isegi koera nina ei võtaks jälge üles.

Kuna kadunud mees on 80% puudega, on tema käitumine Andres Kallase sõnul teinekord veidi kummaline ja kadumine on seetõttu ka murettekitav. Jaan Uibo on Andres Kallase juures kunagi töötanud sulasena. “Nüüd elab ta kõrvalmajas ning pigem on tegemist naabrimehe ja sõbraga,” ütles Kallas.

Kõigil, kel on kadunud mehe kohta infot, palutakse helistada telefonil 50 33 310.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 123 korda, sh täna 1)