Luhtunud läbirääkimised tõid lisatasu (2)

Valjala vallavolikogu otsustas Ida-Saare ühinemisläbirääkimisel osalenud inimestele maksta lisatasu. Leisi, Pöide ja Orissaare vald pole seda vajalikuks pidanud.

Valjala volikogu otsusega said lisatasu neli volikogu liiget ja vallavanem. Summad ulatusid 125 eurost 300 euroni. Volikogu esimees Liilia Eensaar ütles, et nad pidasid lisatasu maksmist õigustatuks, kuna töö käis suures osas õhtuti ja inimeste vabast ajast.

Pöide vallavanem Andres Hanso ja Orissaare vallavanem Vello Runthal ütlesid Saarte Häälele, et nende vallas lisatasu makstud ei ole. Ida-Saare ühinemise eest peamiselt seisnud Leisi volikogu esimees Andrus Kandimaa ütles, et nad ei ole seda teemat arutanud. Ühinemisläbirääkimiste eest tasustati solidaarselt läbirääkimiste koordinaatorit Marili Niitsi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 676 korda, sh täna 1)