Leisi seiklusrajal süüdati võrk

põlev võrk

Leisi seiklusrajal vandaalitsenud pätid võtsid esmaspäeval ette ronimisvõrgud, köied ja muud atraktsioonid, panid neid põlema ja korraldasid ulatusliku laamendamise.

Leisi valla Facebooki lehel seisab üleskutse kõigile, kes juhtusid esmaspäeva lõuna paiku mingit kahtlast tegutsemist pealt nägema. Põlema olid süüdatud nii ronimisvõrk kui ka köied.

Leisi valla arendusspetsialist Andres Jalakas sõnas, et ronimisvõrku on ka varem põletatud, kuid nii suuri kahjustusi pole ta enne veel näinud. Tema sõnul käib praegu kahjustuste kulude kokkulöömine ning parandustöid alustatakse niipea, kui selleks võimalus tekib.

Kohalike sõnul võis tõenäoliselt olla tegemist mingi vanema seltskonnaga, kes ei olnud seiklusrajale tulnud meelelahutuslikel eesmärkidel, vaid pigem, õllepudel näpus, seltsielu elama. Kui inimesed on oma tuju aga alkoholi abil tõstnud, tulevad neile sageli ka ülimalt rumalad mõtted pähe. Kohalike arvates on küll tegu äärmiselt näotu teguviisiga.

Leisi vallavalitsus ootab vihjeid võimalike vandaalitsejate kohta Leisi valla Facebooki sõnumitesse.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 367 korda, sh täna 1)